Za vse naše uporabnike smo razvili novo aplikacijo WEB PARTNER, ki je uporabniku prijazna in omogoča, vpogled v pošiljke, nadzor nad pošiljkami, bookiranje pomorskih in cestnih pošiljk kot tudi track and trace.

Kot naši stranki vam dodelimo uporabniško ime in geslo, s katerim se vpišete v sistem WEB PARTNER.


1.       Vpišete UPORABNIŠKO IME IN GESLO 
2. Sistem omogoča dodajanje pošiljke, oziroma bookiranje, kot mnogo drugih opcij, kot je pregled detajlov, kloniranje, dodajanje templatov ( največjih lahko dodate 5). - V kolikor bookirate vedno z istim pošiljateljem. 


3.  Ko izpolnete vse podatke bookinga pošiljke ( v kolikor nekega dela niste izpolnili, vas bo sistem sam opozoril na to z rdeče obarvanim okvirjem, kjer manjkajo podatki). V sistemu boste videli z modro obarvano vrstico, kjer piše št. vaše pošiljke, odgovorna oseba, datum pripravljenosti pošiljke, kraj naklada itd.. Z rumenim krogcem je označeno booking entered. Od potrditve pošiljke vas loči samo še pristisk na gumb CONFIRM. Ko enkrat potrdite pošiljko je ta bookirana v našem Aplikacija omogoča vpogled v specifikacijo pošiljke, stroške ( ki bodo na bodoči fakturi), dokumente ( invoice, packing list, bill of lading), kot tudi tracking info.  Lahko dodajate dokumente, kot jih lahko tudi mi dodajamo za vas, in se izognemo brezpotrebnemu pošiljanju e mailov. 
  4. Aplikacija omogoča vpogled v specifikacijo pošiljke, stroške ( ki bodo na bodoči fakturi), dokumente ( invoice, packing list, bill of lading), kot tudi tracking info.  Lahko dodajate dokumente, kot jih lahko tudi mi dodajamo za vas, in se izognemo brezpotrebnemu pošiljanju e mailov.