Pomorski transport igra pomembno vlogo v svetovni trgovini in ravno zato je pomembno, da so pošiljke dostavljeno pravočasno, storitev pa izvedena v skladu s pravili posamezne države.

Naša skrivnost za ažurnost in korektno opravljene storitve je v naših povezavah, ki jih imamo po vsem svetu. Preko našega partnerstva z vodilnimi ladijskimi družbami in NVOCC »Non Vessel operating Common Carrier« imamo zadostno količino ladijskega prostora. Vseskozi spremljamo dejanske razmere na trgu in temu prilagojeno imamo tudi cenovno politiko, kar nam omogoča da smo konkurenčni, cena pa je našim poslovnim partnerjem prijaznejša.

 

Združili smo se s podjetjem CWT Globelink, ki nam pomaga, da s skupnimi močmi najdemo še boljše rešitve za vas, saj imamo svoje poslovne enote po vseh večjih tranzitnih povezavah na Daljnem Vzhodu. CWT Globelink je eno izmed najboljših transportnih podjetij iz združenja kitajskih transporterjev in špedicij.

Ponujamo vam:

•             Polne FCL kontejnerje

•             Zbirne kontejnerje (LCL)

•             redne tedenske linije

 

Za naše zbirne pomorske kontejnerje uporabljamo samo ladjarje, ki imajo direkten servis do luke Koper. To pomeni, da t.i. "Mother vessel" pripluje direktno v Koper. Kontejnerji se ne raztovarjajo po raznih lukah in menjajo ladje.