News Archive 2013


 • Teambuilding, Krvavec 14.9. - 15.9.2012

  Člani ekipe Globelink Slovenia smo se podali na dvodnevni »trening timskega dela« (teambuilding) na Krvavec, pod vodstvom direktorja podjetja Globelink EG Sol d.o.o. Dareta Radojeviča, kjer smo si nabrali novih moči, uživali v razgledu na Kamniško-Savinjske Alpe, se naužili svežega zraka,  spoznali, kako zelo pomemben je timski duh v ekipi, preverili kako delujemo v drugačnem, nepoznanem okolju in preverili svoj pogum v adrenalinskem parku.

  Naše druženje smo pričeli s predavanjem »Orodja za učinkovito prodajno usmerjenost«, ki ga je vodil mag. Aleš Lisac, strokovnjak na področju marketinga in prodaje. Z nami je delil svoje bogate izkušnje in nas poučil kako ravnati v določenih nepredvidenih situacijah, veliko pa smo govorili tudi o prodajnih strategijah, ki jih bomo postopoma uvedli v naše poslovanje.

  Direktor Dare Radojevič nas je seznanil z rezultati dela preteklih let in nam predstavil cilje za leto 2013. Naša prva skupinska aktivnost je bila »gradnja hiše«, kar smo izvedli tako, da je vsak udeleženec narisal del hiše z okolico. Spoznali smo, kako pomembno je sodelovanje med člani tima ter da lahko s pravilno organizacijo časa naredimo več.

  Sledilo je skupinsko delo. Vsaka skupina je imela 4-5 članov, naša naloga pa je bila, da na podlagi osebnih lastnosti razporedimo zaposlene v posamezne oddelke – oddelek izvoza, uvoza in cestnega transporta, vse skupaj pa smo razdelili še na FCL in LCL. Pridobljene informacije bodo v veliko pomoč pri reorganizaciji podjetja, saj ima posameznik v nekaterih situacijah boljši pogled na delovanje ostalih zaposlenih v določeni situaciji.

  Po večerji je sledilo presenečenje. Tortica za 4. rojstni dan podjetja Globelink EG Sol d.o.o. Druženje pa smo nadaljevali z različnimi družabnimi igrami.  Zbudili smo se v sončno jutro in se odpravili v adrenalinski park. Na voljo smo imeli veliko aktivnosti: igrali smo se z letečim krožnikom, vozili s tubo, skakali na trampolinu, streljali z lokom, vozili s tricikli, dan pa smo zaključili visoko v zraku na adrenalinskih poligonih.